Servus VVE en Vastgoedbeheer heeft een specialisme gemaakt van het op- en inrichten van nieuwbouw Vereniging van Eigenaars (VvE's). Geen VvE inrichting is ons onbekend, eventueel met of zonder ondersplitsing.

Al ruim voordat u als eigenaar in beeld komt wordt er door Servus VVE en Vastgoedbeheer achter de schermen hard gewerkt aan de op- en inrichting van de VvE, dit gebeurt in nauw overleg met de projectontwikkelaar, aan- en verkoopmakelaars en de betrokken notaris.

Door de ruime ervaring en expertise die Servus VVE en Vastgoedbeheer heeft in het oprichten van nieuwe VvE's is het lezen en uitontwikkelen van de splitsingsakte een belangrijke 1e stap in de oprichting van uw VvE. Hierin kunnen wij een ondersteunende rol leveren voor het opstarten van woonappartementen (eventueel gecombineerd met een grooteigenaar gedeelte als bijvoorbeeld een woningbouwverenging of initiƫle belegger), bedrijfs-, winkel-, kantoor-, zorg-, of stallingsappartementsrechten.

Aansluitend wordt u als appartementsrechteigenaar geholpen met de inrichting van de VvE waar zaken als het bestuur, de exploitatie (begroting en servicekosten), het huishoudelijk reglement, het onderhoud en de reserveringen hiervoor aan de orde komen en voor u ingericht worden. Daarnaast begeleiden wij u als bestuur met afsluiten van (onderhoud)contracten voor uw gebouw of complex.